TV Paprika
Marți
Ora | Emisiune | AP | Descriere |
---|---|---|---|
07:00 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
07:30 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
08:00 | Raymond Blanc: Turul grădinilor regale | De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. | |
09:00 | Ainsley: Mâncare de Crăciun pentru suflet | Ainsley și bunul său prieten, Olly Smith, pregătesc atmosfera cu gustări și cocktailuri de petrecere: cea mai bună modalitate de a găzdui musafiri. Olly asigură băuturile, iar Ainsley pune pe masă mâncarea delicioasă. Între timp li se alătură și invitați speciali care, printre altele, pot gusta un minunat desert, ideal pentru a doua zi de Crăciun sau chiar în noaptea de Revelion. Îi vizitează și bunul prieten al lui Ainsley, Brian Turner, care pregătește un fel de mâncare delicioasă de rață. | |
10:00 | Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie | In această emisiune specială Jamie Oliver ne aduce o colecţie de reţete clasice de Crăciun, ȋmpreună cu idei noi şi mâncare de petrecere. Telespectatorii vor descoperi cum puţină pregătire ȋnainte de marea zi ȋţi vor lăsa mai mult timp liber pentru a te bucura de perioada sărbătorilor. | |
11:00 | Sophie Grigson: Gastronomia italiană | Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. | |
11:30 | Lumea lui Chuck | În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. | |
12:00 | Jamie: Bucate mediteraneene | Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă. | |
13:00 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
14:00 | Raymond Blanc: Turul grădinilor regale | De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. | |
15:00 | Ainsley: Mâncare de Crăciun pentru suflet | Ainsley și bunul său prieten, Olly Smith, pregătesc atmosfera cu gustări și cocktailuri de petrecere: cea mai bună modalitate de a găzdui musafiri. Olly asigură băuturile, iar Ainsley pune pe masă mâncarea delicioasă. Între timp li se alătură și invitați speciali care, printre altele, pot gusta un minunat desert, ideal pentru a doua zi de Crăciun sau chiar în noaptea de Revelion. Îi vizitează și bunul prieten al lui Ainsley, Brian Turner, care pregătește un fel de mâncare delicioasă de rață. | |
16:00 | Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie | In această emisiune specială Jamie Oliver ne aduce o colecţie de reţete clasice de Crăciun, ȋmpreună cu idei noi şi mâncare de petrecere. Telespectatorii vor descoperi cum puţină pregătire ȋnainte de marea zi ȋţi vor lăsa mai mult timp liber pentru a te bucura de perioada sărbătorilor. | |
17:00 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! | |
17:30 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! | |
18:00 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
19:00 | Sophie Grigson: Gastronomia italiană | Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. | |
19:30 | Gino: Secretele Sudului Italiei | Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. | |
20:00 | Jamie: Bucate mediteraneene | Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă. | |
21:00 | Raymond Blanc: Turul grădinilor regale | De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. | |
22:00 | Bucuria de a găti: Crăciunul | Ainsley, și de data aceasta, le rezervă telespectatorilor nenumărate delicatese de Crăciun, printre care și rețeta de plăcintă moale, avându-i ca invitați și pe Martine McCutcheon și Christopher Biggins. | |
23:00 | Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie | In această emisiune specială Jamie Oliver ne aduce o colecţie de reţete clasice de Crăciun, ȋmpreună cu idei noi şi mâncare de petrecere. Telespectatorii vor descoperi cum puţină pregătire ȋnainte de marea zi ȋţi vor lăsa mai mult timp liber pentru a te bucura de perioada sărbătorilor. | |
00:00 | Jamie: Bucate mediteraneene | Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă. | |
01:00 | Sophie Grigson: Gastronomia italiană | Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. | |
01:30 | Gino: Secretele Sudului Italiei | Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. | |
02:00 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
03:00 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
03:30 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
04:00 | Bucuria de a găti: Crăciunul | Ainsley, și de data aceasta, le rezervă telespectatorilor nenumărate delicatese de Crăciun, printre care și rețeta de plăcintă moale, avându-i ca invitați și pe Martine McCutcheon și Christopher Biggins. | |
05:00 | Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie | In această emisiune specială Jamie Oliver ne aduce o colecţie de reţete clasice de Crăciun, ȋmpreună cu idei noi şi mâncare de petrecere. Telespectatorii vor descoperi cum puţină pregătire ȋnainte de marea zi ȋţi vor lăsa mai mult timp liber pentru a te bucura de perioada sărbătorilor. | |
06:00 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! | |
06:30 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! |
Miercuri
Ora | Emisiune | AP | Descriere |
---|---|---|---|
07:00 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
07:30 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
08:00 | Raymond Blanc: Turul grădinilor regale | De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. | |
09:00 | Bucuria de a găti: Crăciunul | Ainsley, și de data aceasta, le rezervă telespectatorilor nenumărate delicatese de Crăciun, printre care și rețeta de plăcintă moale, avându-i ca invitați și pe Martine McCutcheon și Christopher Biggins. | |
10:00 | Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie | In această emisiune specială Jamie Oliver ne aduce o colecţie de reţete clasice de Crăciun, ȋmpreună cu idei noi şi mâncare de petrecere. Telespectatorii vor descoperi cum puţină pregătire ȋnainte de marea zi ȋţi vor lăsa mai mult timp liber pentru a te bucura de perioada sărbătorilor. | |
11:00 | Sophie Grigson: Gastronomia italiană | Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. | |
11:30 | Gino: Secretele Sudului Italiei | Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. | |
12:00 | Jamie: Bucate mediteraneene | Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă. | |
13:00 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
14:00 | Raymond Blanc: Turul grădinilor regale | De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. | |
15:00 | Bucuria de a găti: Crăciunul | Ainsley, și de data aceasta, le rezervă telespectatorilor nenumărate delicatese de Crăciun, printre care și rețeta de plăcintă moale, avându-i ca invitați și pe Martine McCutcheon și Christopher Biggins. | |
16:00 | Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie | In această emisiune specială Jamie Oliver ne aduce o colecţie de reţete clasice de Crăciun, ȋmpreună cu idei noi şi mâncare de petrecere. Telespectatorii vor descoperi cum puţină pregătire ȋnainte de marea zi ȋţi vor lăsa mai mult timp liber pentru a te bucura de perioada sărbătorilor. | |
17:00 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! | |
17:30 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! | |
18:00 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
19:00 | Sophie Grigson: Gastronomia italiană | Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. | |
19:30 | Gino: Secretele Sudului Italiei | Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. | |
20:00 | Jamie: Bucate mediteraneene | Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă. | |
21:00 | Raymond Blanc: Turul grădinilor regale | De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. | |
22:00 | Tom Kerridge: Masa de Crăciun | Cina de Crăciun este cel mai special prilej de a găti pentru bucătarul Tom Kerridge. Pregătirile din ziua precedentă te scapă de mult stres. Cum el vrea să facă totul cât mai gustos, rezultă o masă festivă, plină de mâncăruri uimitoare, spre bucuria celor dragi. Tom ne oferă meniul ideal pentru Crăciun. | |
23:00 | Jamie găteşte eficient bucatele lui preferate | În timp ce pregătește mâncăruri delicioase și economice, Jamie împărtășește spectatorilor practici culinare utile care ne ajută să punem pe masă mâncăruri fantastice cu costuri mici: să ne gândim la gătit în „batch”, la folosirea congelatorului și a cuptorului cu microunde și la utilizarea tuturor beneficiilor cuptorului. Jamie oferă sfaturi excelente pentru pregătirea unor mâncăruri delicioase pentru familie, din ingrediente la prețuri accesibile, în cel mai eficient mod din punct de vedere energetic: el vă arată cum să pregătiți un curry delicios de la zero în cuptorul cu microunde, cum să coaceți mai multe feluri de mâncare în același timp în cuptor, iar ideile sale despre gătitul în „batch” ne ajută să economisim bani și timp. Pe lângă rețetele delicioase, emisiunea încearcă să prezinte și idei utile care pot fi adaptate diferitelor moduri de viață. | |
00:00 | Jamie: Bucate mediteraneene | Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă. | |
01:00 | Sophie Grigson: Gastronomia italiană | Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. | |
01:30 | Gino: Secretele Sudului Italiei | Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. | |
02:00 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
03:00 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
03:30 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
04:00 | Tom Kerridge: Masa de Crăciun | Cina de Crăciun este cel mai special prilej de a găti pentru bucătarul Tom Kerridge. Pregătirile din ziua precedentă te scapă de mult stres. Cum el vrea să facă totul cât mai gustos, rezultă o masă festivă, plină de mâncăruri uimitoare, spre bucuria celor dragi. Tom ne oferă meniul ideal pentru Crăciun. | |
05:00 | Jamie găteşte eficient bucatele lui preferate | În timp ce pregătește mâncăruri delicioase și economice, Jamie împărtășește spectatorilor practici culinare utile care ne ajută să punem pe masă mâncăruri fantastice cu costuri mici: să ne gândim la gătit în „batch”, la folosirea congelatorului și a cuptorului cu microunde și la utilizarea tuturor beneficiilor cuptorului. Jamie oferă sfaturi excelente pentru pregătirea unor mâncăruri delicioase pentru familie, din ingrediente la prețuri accesibile, în cel mai eficient mod din punct de vedere energetic: el vă arată cum să pregătiți un curry delicios de la zero în cuptorul cu microunde, cum să coaceți mai multe feluri de mâncare în același timp în cuptor, iar ideile sale despre gătitul în „batch” ne ajută să economisim bani și timp. Pe lângă rețetele delicioase, emisiunea încearcă să prezinte și idei utile care pot fi adaptate diferitelor moduri de viață. | |
06:00 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! | |
06:30 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! |
Joi
Ora | Emisiune | AP | Descriere |
---|---|---|---|
07:00 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
07:30 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
08:00 | Raymond Blanc: Turul grădinilor regale | De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. | |
09:00 | Tom Kerridge: Masa de Crăciun | Cina de Crăciun este cel mai special prilej de a găti pentru bucătarul Tom Kerridge. Pregătirile din ziua precedentă te scapă de mult stres. Cum el vrea să facă totul cât mai gustos, rezultă o masă festivă, plină de mâncăruri uimitoare, spre bucuria celor dragi. Tom ne oferă meniul ideal pentru Crăciun. | |
10:00 | Jamie găteşte eficient bucatele lui preferate | În timp ce pregătește mâncăruri delicioase și economice, Jamie împărtășește spectatorilor practici culinare utile care ne ajută să punem pe masă mâncăruri fantastice cu costuri mici: să ne gândim la gătit în „batch”, la folosirea congelatorului și a cuptorului cu microunde și la utilizarea tuturor beneficiilor cuptorului. Jamie oferă sfaturi excelente pentru pregătirea unor mâncăruri delicioase pentru familie, din ingrediente la prețuri accesibile, în cel mai eficient mod din punct de vedere energetic: el vă arată cum să pregătiți un curry delicios de la zero în cuptorul cu microunde, cum să coaceți mai multe feluri de mâncare în același timp în cuptor, iar ideile sale despre gătitul în „batch” ne ajută să economisim bani și timp. Pe lângă rețetele delicioase, emisiunea încearcă să prezinte și idei utile care pot fi adaptate diferitelor moduri de viață. | |
11:00 | Sophie Grigson: Gastronomia italiană | Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. | |
11:30 | Gino: Secretele Sudului Italiei | Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. | |
12:00 | Jamie: Bucate mediteraneene | Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă. | |
13:00 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
14:00 | Raymond Blanc: Turul grădinilor regale | De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. | |
15:00 | Tom Kerridge: Masa de Crăciun | Cina de Crăciun este cel mai special prilej de a găti pentru bucătarul Tom Kerridge. Pregătirile din ziua precedentă te scapă de mult stres. Cum el vrea să facă totul cât mai gustos, rezultă o masă festivă, plină de mâncăruri uimitoare, spre bucuria celor dragi. Tom ne oferă meniul ideal pentru Crăciun. | |
16:00 | Jamie găteşte eficient bucatele lui preferate | În timp ce pregătește mâncăruri delicioase și economice, Jamie împărtășește spectatorilor practici culinare utile care ne ajută să punem pe masă mâncăruri fantastice cu costuri mici: să ne gândim la gătit în „batch”, la folosirea congelatorului și a cuptorului cu microunde și la utilizarea tuturor beneficiilor cuptorului. Jamie oferă sfaturi excelente pentru pregătirea unor mâncăruri delicioase pentru familie, din ingrediente la prețuri accesibile, în cel mai eficient mod din punct de vedere energetic: el vă arată cum să pregătiți un curry delicios de la zero în cuptorul cu microunde, cum să coaceți mai multe feluri de mâncare în același timp în cuptor, iar ideile sale despre gătitul în „batch” ne ajută să economisim bani și timp. Pe lângă rețetele delicioase, emisiunea încearcă să prezinte și idei utile care pot fi adaptate diferitelor moduri de viață. | |
17:00 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! | |
17:30 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! | |
18:00 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
19:00 | Sophie Grigson: Gastronomia italiană | Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. | |
19:30 | Gino: Secretele Sudului Italiei | Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. | |
20:00 | Jamie: Bucate mediteraneene | Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă. | |
21:00 | Raymond Blanc: Turul grădinilor regale | De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. | |
22:00 | Tom Kerridge: Crăciun vegetarian | Tom le oferă celor dragi un festin fără carne. Meniul include un superb foitaj umplut, turte crocante de cartofi, varză roşie, brânză de conopidă şi sosul lui suprem de legume. Triffleul de ciocolată albă şi zmeură completează meniul. | |
23:00 | Crăciun italian cu Jamie | De data aceasta, Jamie Oliver pornește într-o călătorie în fermecătoarea Vale Aosta din nordul Italiei. El ne împărtășește rețete festive minunate prin care sărbătorile de Crăciun dobândesc un caracter italian. Cu ocazia Crăciunului, Jamie organizează un ospăț fantastic. El se concentrează pe două „decoruri de masă” extraordinare: curcanul pregătit în stil italian și porchetta clasică. Dar nu vor lipsi nici antreurile, legumele, dulciurile și băuturile, toate având un iz italian fin. | |
00:00 | Jamie: Bucate mediteraneene | Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă. | |
01:00 | Sophie Grigson: Gastronomia italiană | Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. | |
01:30 | Gino: Secretele Sudului Italiei | Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. | |
02:00 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
03:00 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
03:30 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
04:00 | Tom Kerridge: Crăciun vegetarian | Tom le oferă celor dragi un festin fără carne. Meniul include un superb foitaj umplut, turte crocante de cartofi, varză roşie, brânză de conopidă şi sosul lui suprem de legume. Triffleul de ciocolată albă şi zmeură completează meniul. | |
05:00 | Crăciun italian cu Jamie | De data aceasta, Jamie Oliver pornește într-o călătorie în fermecătoarea Vale Aosta din nordul Italiei. El ne împărtășește rețete festive minunate prin care sărbătorile de Crăciun dobândesc un caracter italian. Cu ocazia Crăciunului, Jamie organizează un ospăț fantastic. El se concentrează pe două „decoruri de masă” extraordinare: curcanul pregătit în stil italian și porchetta clasică. Dar nu vor lipsi nici antreurile, legumele, dulciurile și băuturile, toate având un iz italian fin. | |
06:00 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! | |
06:30 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! |
Vineri
Ora | Emisiune | AP | Descriere |
---|---|---|---|
07:00 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
07:30 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
08:00 | Raymond Blanc: Turul grădinilor regale | De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. | |
09:00 | Tom Kerridge: Crăciun vegetarian | Tom le oferă celor dragi un festin fără carne. Meniul include un superb foitaj umplut, turte crocante de cartofi, varză roşie, brânză de conopidă şi sosul lui suprem de legume. Triffleul de ciocolată albă şi zmeură completează meniul. | |
10:00 | Crăciun italian cu Jamie | De data aceasta, Jamie Oliver pornește într-o călătorie în fermecătoarea Vale Aosta din nordul Italiei. El ne împărtășește rețete festive minunate prin care sărbătorile de Crăciun dobândesc un caracter italian. Cu ocazia Crăciunului, Jamie organizează un ospăț fantastic. El se concentrează pe două „decoruri de masă” extraordinare: curcanul pregătit în stil italian și porchetta clasică. Dar nu vor lipsi nici antreurile, legumele, dulciurile și băuturile, toate având un iz italian fin. | |
11:00 | Sophie Grigson: Gastronomia italiană | Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. | |
11:30 | Gino: Secretele Sudului Italiei | Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. | |
12:00 | Jamie: Bucate mediteraneene | Cu această ocazie, Jamie vizitează patru țări – Grecia, Tunisia, Spania și Franța –, în fiecare dintre acestea având posibilitatea de a ne întâlni cu mâncăruri, gastronomii, istorii cu adevărat variate, și oameni extrem de diferiți. În fiecare episod Jamie va prepara două mâncăruri foarte gustoase, în locații de vis, inspirând pe toți cei care îl urmăresc, să încerce aceste arome mediteraneene și acasă. | |
13:00 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
14:00 | Raymond Blanc: Turul grădinilor regale | De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. | |
15:00 | Tom Kerridge: Crăciun vegetarian | Tom le oferă celor dragi un festin fără carne. Meniul include un superb foitaj umplut, turte crocante de cartofi, varză roşie, brânză de conopidă şi sosul lui suprem de legume. Triffleul de ciocolată albă şi zmeură completează meniul. | |
16:00 | Crăciun italian cu Jamie | De data aceasta, Jamie Oliver pornește într-o călătorie în fermecătoarea Vale Aosta din nordul Italiei. El ne împărtășește rețete festive minunate prin care sărbătorile de Crăciun dobândesc un caracter italian. Cu ocazia Crăciunului, Jamie organizează un ospăț fantastic. El se concentrează pe două „decoruri de masă” extraordinare: curcanul pregătit în stil italian și porchetta clasică. Dar nu vor lipsi nici antreurile, legumele, dulciurile și băuturile, toate având un iz italian fin. | |
17:00 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! | |
17:30 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! | |
18:00 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
19:00 | Sophie Grigson: Gastronomia italiană | Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. | |
19:30 | Gino: Secretele Sudului Italiei | Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. | |
20:00 | Florida lui Jimmy | Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie. | |
21:00 | Raymond Blanc: Turul grădinilor regale | De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale și noutăți și ne arată rețete nou-nouțe care i-au atras atenția ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense și îi invită pe cei mai celebri bucătari ai țării să-și împărtășească rețetele cu spectatorii. | |
22:00 | Nigella: Crăciun la Amsterdam | Nigella Lawson iubeşte foarte mult mâncarea festivă şi cultura Amsterdamului şi anul acesta le oferă telespectatorilor bucurie olandeză cu emisiunea ei specială. | |
23:00 | Crăciunul cu Jamie | Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuşi Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniştiţi, mai organizaţi şi pregătiţi, iar masa de Crăciun cu siguranţă va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experţii de gâşte şi curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenţi când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie şi Brian, grădinarul, caută şi ceva zarzavaturi în grădină, iar Gennaro, mentorul italian al lui Jamie, se prezintă şi el ca să prăjească ceva castane. Jamie ne dezvăluie secretul fripturilor perfecte şi ne oferă sugestii despre cum să preparăm şi să prăjim carnea de pasăre, cum putem pregăti cartofii prăjiţi perfecţi, cum să decorăm cele mai grozave salate şi cum să gătim senzaţionala plăcintă cu carne. Urmând sfaturile şi sugestiile lui Jamie, pregătirile culinare de Crăciun vor fi lipsite de orice stres întotdeauna. | |
00:00 | Florida lui Jimmy | Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie. | |
01:00 | Sophie Grigson: Gastronomia italiană | Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei. | |
01:30 | Gino: Secretele Sudului Italiei | Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino pornește într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puțin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia și Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare față a țării: aventurându-se în colțul sudic și talpa „cizmei” italiene, călătorește prin spații romantice intercalate cu munți stâncoși, orașe peșteră antice, plaje cu nisip și ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe secrete: o mare parte a istoriei lor este împletită cu popoarele antice grecești și bizantine care au ocupat zona, a căror influență se observă în plantele cultivate local, în gastronomia locală și chiar în dialectul vorbit în această regiune, devenită un creuzet al popoarelor. | |
02:00 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
03:00 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
03:30 | Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie | Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri de mâncare simultan. | |
04:00 | Nigella: Crăciun la Amsterdam | Nigella Lawson iubeşte foarte mult mâncarea festivă şi cultura Amsterdamului şi anul acesta le oferă telespectatorilor bucurie olandeză cu emisiunea ei specială. | |
05:00 | Crăciunul cu Jamie | Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuşi Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniştiţi, mai organizaţi şi pregătiţi, iar masa de Crăciun cu siguranţă va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experţii de gâşte şi curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenţi când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie şi Brian, grădinarul, caută şi ceva zarzavaturi în grădină, iar Gennaro, mentorul italian al lui Jamie, se prezintă şi el ca să prăjească ceva castane. Jamie ne dezvăluie secretul fripturilor perfecte şi ne oferă sugestii despre cum să preparăm şi să prăjim carnea de pasăre, cum putem pregăti cartofii prăjiţi perfecţi, cum să decorăm cele mai grozave salate şi cum să gătim senzaţionala plăcintă cu carne. Urmând sfaturile şi sugestiile lui Jamie, pregătirile culinare de Crăciun vor fi lipsite de orice stres întotdeauna. | |
06:00 | Jamie Oliver: 5 ingrediente mediteraneene | Jamie are o metodă genială pentru a obţine pui cu pieliţă foarte crocantă şi vă arată cum să faceţi o plăcintă simplă, două preparate ideale pentru când vreţi să faceţi repede ceva gustos de mâncare. Urmează sfaturi de la tatăl bucăriei spaniole, José Pizarro, care creează combinaţii delicioase folosind doar cinci ingrediente banale. |
Sâmbătă
Ora | Emisiune | AP | Descriere |
---|---|---|---|
07:00 | Crăciunul la Paprika | Bucătăria este una dintre principalele scene ale pregătirilor pentru Crăciun. La fiecare familie, planificarea cinei festive pentru musafiri începe cu câteva săptămâni înainte de sărbători. În emisiunile de Crăciun ale TV Paprika, prezentatorii noştri populari – Bede Róbert, Dános Tamás, Havas Dóra şi Jókuti András – vă ajută în alcătuirea unui meniu festiv şi vă oferă idei practice astfel încât perioada sărbătorilor de iarnă să fie mai puţin tumultuoasă şi plină de bucurie.Bucătăria este una dintre principalele scene ale pregătirilor pentru Crăciun. La fiecare familie, planificarea cinei festive pentru musafiri începe cu câteva săptămâni înainte de sărbători. | |
07:30 | Crăciunul la Paprika | Bucătăria este una dintre principalele scene ale pregătirilor pentru Crăciun. La fiecare familie, planificarea cinei festive pentru musafiri începe cu câteva săptămâni înainte de sărbători. În emisiunile de Crăciun ale TV Paprika, prezentatorii noştri populari – Bede Róbert, Dános Tamás, Havas Dóra şi Jókuti András – vă ajută în alcătuirea unui meniu festiv şi vă oferă idei practice astfel încât perioada sărbătorilor de iarnă să fie mai puţin tumultuoasă şi plină de bucurie.Bucătăria este una dintre principalele scene ale pregătirilor pentru Crăciun. La fiecare familie, planificarea cinei festive pentru musafiri începe cu câteva săptămâni înainte de sărbători. | |
08:00 | La piață cu Antonio Passarelli | Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase și interesante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. | |
08:30 | Regina ciocolatei | Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil! | |
09:00 | Deserturi Magice cu Prăjiturela | "Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor și gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui rețete de deserturi tradiționale, moștenite de la mama sau de la bunici, dar și inovații surprinzătoare, aducând în prim-plan combinații neașteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate și ușor de făcut. Fiecare rețetă este însoțită de o băutură special aleasă, pentru a sublinia notele dulci și răcoritoare ale preparatelor. | |
09:30 | Campionatul deserturilor: Suedia | În emisiunea distractivă și captivantă bazată pe modelul britanic, căutăm cel mai bun cofetar amator al Suediei. Cofetarii entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei. După ce a degustat și comentat prăjiturile pregătite, juriul decide cine este cel mai bun cofetar amator al săptămânii și cine trebuie să plece acasă. Iar ultimii trei cofetari rămași în competiție se vor lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Cofetar Amator al Suediei. | |
10:30 | Delicatesele festive ale lui Justine | Sărbătoriți Crăciunul cu Justine Schofield și prietenii! În episodul special cu mult umor și voie bună, bucătarii noștri ne împărtășesc poveștile familiale și ne prepară rețete tradiționale și moderne.Sărbătoriți Crăciunul cu Justine Schofield și prietenii! | |
11:30 | De la un anotimp la altul | Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc și ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă și idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogățim și telespectatorii cu multe rețete utile. | |
12:00 | Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza | Markéta Hrubešová, populara gazdă de emisiune a TV Paprika, vă va găti de data aceasta alături de celebrul bucătar din Praga, Jan Kvasnicka. Într-o atmosferă senină, degajată, cei doi vor prezenta telespectatorilor bucate extrem de gustoase, condimentate cu discuţii plăcute, pe care oricine le poate prepara uşor în bucătăria de acasă. Markéta şi Jan vor invita şi celebrităţi în bucătăria lor, deoarece e un fapt binecunoscut: e foarte bine să găteşti, dar cea mai mare bucurie să găteşti împreună cu cineva! | |
12:30 | Delicatese franţuzeşti cu Justine | Însoţiţi-o pe Justine în această călătorie încântătoare prin sudul pitoresc al Franţei. Ea începe cu un preparat clasic, vită bourguignon. Apoi ajunge la renumitul ciocolatier Olivier Vidal şi încheie episodul făcând melci de ciocolată. | |
13:00 | Meniul de Crăciun al lui Donal | Donal Skehan revine cu două episoade speciale de sărbătoare. Emisiunea este presărată cu momente familiale încântătoare, precum coacerea prăjiturilor, mesele de sărbătoare plăcute și deliciile sezonului. | |
13:30 | Meniul de Crăciun al lui Donal | Donal Skehan revine cu două episoade speciale de sărbătoare. Emisiunea este presărată cu momente familiale încântătoare, precum coacerea prăjiturilor, mesele de sărbătoare plăcute și deliciile sezonului. | |
14:00 | Crăciunul la Paprika | Bucătăria este una dintre principalele scene ale pregătirilor pentru Crăciun. La fiecare familie, planificarea cinei festive pentru musafiri începe cu câteva săptămâni înainte de sărbători. În emisiunile de Crăciun ale TV Paprika, prezentatorii noştri populari – Bede Róbert, Dános Tamás, Havas Dóra şi Jókuti András – vă ajută în alcătuirea unui meniu festiv şi vă oferă idei practice astfel încât perioada sărbătorilor de iarnă să fie mai puţin tumultuoasă şi plină de bucurie.Bucătăria este una dintre principalele scene ale pregătirilor pentru Crăciun. La fiecare familie, planificarea cinei festive pentru musafiri începe cu câteva săptămâni înainte de sărbători. | |
14:30 | Savoarea vieţii la ţară | Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset. | |
15:00 | Crăciunul cu Gordon, Gino şi Fred | Haideți să-i însoțim pe vedeta britanică, Gordon Ramsay, seducătorul italian, Gino D’Acampo și șeful de sală, Fred Sirieix, care se întrec în crearea unui bogate și magice mese de Crăciun. | |
16:30 | Reţetele fericirii cu Marketa şi Honza | Markéta Hrubešová, populara gazdă de emisiune a TV Paprika, vă va găti de data aceasta alături de celebrul bucătar din Praga, Jan Kvasnicka. Într-o atmosferă senină, degajată, cei doi vor prezenta telespectatorilor bucate extrem de gustoase, condimentate cu discuţii plăcute, pe care oricine le poate prepara uşor în bucătăria de acasă. Markéta şi Jan vor invita şi celebrităţi în bucătăria lor, deoarece e un fapt binecunoscut: e foarte bine să găteşti, dar cea mai mare bucurie să găteşti împreună cu cineva! | |
17:00 | De la un anotimp la altul | Noua emisiune culinară prezentată de Dóra Havas se concentrează pe sezonalitate: de la sezon la sezon, prezintă fiecare legumă sau fruct în detaliu, putem afla când cresc și ce efect are asupra organismului nostru consumul legumelor sau fructelor respective. După aceea, ne dă și idei despre cum să le preparăm, astfel încât să nu avem doar teoretic ingrediente de sezon, ci să îmbogățim și telespectatorii cu multe rețete utile. | |
17:30 | Regina ciocolatei | Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil! | |
18:00 | De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela | Aventură în inima munților! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradițională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajiști alpine, iar baciul ne inițiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experiență unică, o istorie vie a transhumanței și gustul autentic al tradițiilor românești. | |
18:30 | Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela | În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. | |
19:00 | Confruntarea cofetarilor: Canada | În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. | |
19:55 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
21:00 | Jamie găteşte simplu | ||
22:00 | La masă cu Nigella: Crăciunul | Nigella Lawson vizitează regiunile rurale, în căutarea unui Crăciun în cadru intim, și oferă telespectatorilor sfaturi pentru relaxare și tihnă, din care nu pot lipsi ouăle umplute, cocteilurile, friptura de rață cu portocale și bezelele cu ciocolată și fistic. | |
23:15 | Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit de Crăciun | ||
00:30 | Confruntarea cofetarilor: Canada | În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. | |
01:25 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
02:30 | Regina ciocolatei | Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil! | |
03:00 | La piață cu Antonio Passarelli | Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase și interesante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. | |
03:30 | La masă cu Nigella: Crăciunul | Nigella Lawson vizitează regiunile rurale, în căutarea unui Crăciun în cadru intim, și oferă telespectatorilor sfaturi pentru relaxare și tihnă, din care nu pot lipsi ouăle umplute, cocteilurile, friptura de rață cu portocale și bezelele cu ciocolată și fistic. | |
04:45 | Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit de Crăciun | ||
06:00 | Jamie găteşte simplu |
Duminică
Ora | Emisiune | AP | Descriere |
---|---|---|---|
07:00 | De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela | Aventură în inima munților! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradițională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajiști alpine, iar baciul ne inițiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experiență unică, o istorie vie a transhumanței și gustul autentic al tradițiilor românești. | |
07:30 | Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela | În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. | |
08:00 | La piață cu Antonio Passarelli | Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase și interesante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. | |
08:30 | Regina ciocolatei | Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil! | |
09:00 | La masă cu Nigella: Crăciunul | Nigella Lawson vizitează regiunile rurale, în căutarea unui Crăciun în cadru intim, și oferă telespectatorilor sfaturi pentru relaxare și tihnă, din care nu pot lipsi ouăle umplute, cocteilurile, friptura de rață cu portocale și bezelele cu ciocolată și fistic. | |
10:15 | Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit de Crăciun | ||
11:30 | Jamie găteşte simplu | ||
12:30 | Crăciunul la TV Paprika | Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toți caută să-i răsfețe pe cei dragi cu cele mai bune și mai gustoase bucate, cu siguranță este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile și în bucătăria TV Paprika: maeștrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei și poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător. | |
13:00 | Confruntarea cofetarilor: Canada | În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. | |
13:55 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
15:00 | La masă cu Nigella: Crăciunul | Nigella Lawson vizitează regiunile rurale, în căutarea unui Crăciun în cadru intim, și oferă telespectatorilor sfaturi pentru relaxare și tihnă, din care nu pot lipsi ouăle umplute, cocteilurile, friptura de rață cu portocale și bezelele cu ciocolată și fistic. | |
16:15 | Hairy Bikers: În vestul Regatului Unit de Crăciun | ||
17:30 | Regina ciocolatei | Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil! | |
18:00 | De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela | Aventură în inima munților! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradițională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajiști alpine, iar baciul ne inițiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experiență unică, o istorie vie a transhumanței și gustul autentic al tradițiilor românești. | |
18:30 | Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela | În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveștile și gusturile a două lumi. La casa de vacanță din Brusturoasa, Bacău, ea pregătește plăcinte cu brânză și prăjitura Jerbo. | |
19:00 | Confruntarea cofetarilor: Canada | În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. | |
19:55 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
21:00 | Jamie găteşte simplu | ||
22:00 | Mary Berry: Crăciunul suprem | ||
23:15 | Gordon, Gino şi Fred: Crăciunul în Laponia | După ce Gino și-a condus prietenii în deșertul marocan în cea mai recentă aventură din serial, Gordon decide că de data aceasta vor sărbători Crăciunul cum se cuvine și vor vizita Laponia, patria lui Moș Crăciun. | |
00:30 | Confruntarea cofetarilor: Canada | În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută și telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaște poveștile care îi inspiră, pline de umor și emoții. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă țara prin pasiunea pentru coacerea torturilor. | |
01:25 | Campionatul deserturilor | În emisiunea distractivă și captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry și maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaști teme prin care aceștia își pot etala diferite abilități, iar telespectatorii vor putea cunoaște știința artei cofetarilor plină de provocări. Concurenții depun toate eforturile ca să facă față celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă pentru a ajunge în finală și pentru a câștiga titlul de maestru cofetar. | |
02:30 | Regina ciocolatei | Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple și ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil! | |
03:00 | La piață cu Antonio Passarelli | Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase și interesante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați. | |
03:30 | Mary Berry: Crăciunul suprem | ||
04:45 | Gordon, Gino şi Fred: Crăciunul în Laponia | După ce Gino și-a condus prietenii în deșertul marocan în cea mai recentă aventură din serial, Gordon decide că de data aceasta vor sărbători Crăciunul cum se cuvine și vor vizita Laponia, patria lui Moș Crăciun. | |
06:00 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! | |
06:30 | Jamie Oliver găteşte în 30 de minute | Dacă vă place să gătiţi şi după o zi lungă vă aşteaptă guri înfometate acasă, lăsaţi-l în bucătărie pe Jamie care va prezenta cum se pot prepara în doar treizeci de minute cine din ingrediente proaspete, cu care veţi câştiga aprecierea celor mici şi a soţului. Nici nu v-aţi gândi câte se pot face într-o jumătate de oră, dacă ignorăm temerile de genul „mi se arde cina, dacă nu mă uit la ea permanent". Relaxaţi-vă şi gătiţi ca niciodată, iar motoul este: să piară supa din praf! |